Szpinak, Por i zupa ziemniaczana

Szpinak, Por i zupa ziemniaczana
Szpinak, Por i zupa ziemniaczana może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz grzanki, sól, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz Z Pora, Ziemniaków I Szpinaku, Zupa Z Pora Ziemniaczanego, oraz Zupa z szynki, ziemniaków i pora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój pory w poprzek i zanurz w dużej misce z wodą, aby spłukać Brud; podnieś do durszlaka, pozostawiając brud za sobą i w razie potrzeby spłucz ponownie w słodkiej wodzie. W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać pory i sól i gotować, aż kuleje, często mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać bulion i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia, pokryte; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać szpinak i gotować, aż zwiędnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Czysty w blenderze, w partiach, jeśli to konieczne, trzymając pokrywę ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać z powrotem do rondla i cienkie z więcej bulionu, jeśli chcesz; podgrzać do gorąca. Doprawić solą i pieprzem. Podzielić zupę między 4 miseczki i góry każdy z około 1/4 Puchar grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
GrzankiGrzanki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn