Szpinak Pomidor Tortellini
Szpinak pomidor Tortellini może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 406 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pieprzu, ser tortellini, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 4384 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szpinak Pomidor Tortellini, Kremowy Szpinak Pomidor Tortellini, oraz Zupa Pomidorowa Ze Szpinakiem Tortellini.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać tortellini, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Podczas gdy masz tortellini będzie, połączyć pomidory, szpinak, sól, pieprz, bazylia i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż mieszanina zacznie bąbelkować.
W średniej misce wymieszać mąkę, mleko i śmietanę. Wymieszać tę mieszaninę do rondla wraz z parmezanem.
Podgrzać, następnie zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż gruby, o 2 protokół.
Tortellini odcedzić, ale nie spłukać, a następnie wlać do rondla z sosem. Wymieszać i podawać.