Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szpinaku i karczochów w cieście francuskim. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 87 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pieprz, majonez, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szpinak W Cieście Francuskim, Tarta Szpinakowo-Karczochowa W Cieście Francuskim, oraz Ciasto francuskie ze szpinakiem i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szpinak dobrze odcedzić, naciskając między warstwami ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
Wymieszać razem szpinak, karczochy serca, i dalej 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy Serca
Szpinak
3
Rozmrozić ciasto francuskie w temperaturze pokojowej 30 minut. Rozłóż ciasto i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni lub wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Rozłóż pół mieszanki szpinaku równomiernie na arkuszu ciasta, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Roll up ciasto, jellyroll Moda, naciskając na uszczelnienie szwu; owinąć w wytrzymałej folii. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ciasta i szpinaku. Zamrozić 30 minut; pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Rolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier