Szparagowe Wiązki Wołowe
Szparagi wołowina wiązki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, delikatesową pieczeń wołową, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Wiązki z wołowiną i szparagami, Proste Wiązki z wołowiną i szwajcarskimi szparagami, oraz Pęczki Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Szparagi wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 2 minuty; odcedzić. Natychmiast zanurz szparagi w misce z lodową wodą.
W misce wymieszaj serek śmietankowy, chrzan, natkę pietruszki i posiekany szczypiorek.
Ułóż cienko pokrojoną wołowinę na dużym arkuszu woskowanego papieru.
Na każdym plasterku pieczonej wołowiny rozprowadzić mieszankę z serem śmietankowym.
Umieść jedną szparagową włócznię na każdym plasterku, aby końcówka pokrywała się z krawędzią.
Zawijamy wołowinę na plasterki wokół szparagów. Zabezpieczyć zawijając szczypiorek wokół owiniętych szparagów.
Ułóż rolki na talerzu i przykryj folią; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.