Szparagowe Roladki Wołowe
Szparagowe Roladki wołowe to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, szczypiorek do smarowania i serek cebulowy, chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, doprowadzić 1-1 / 2 szklanki wody do wrzenia.
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 2-3 minuty lub do chrupiącej-miękkiej.
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
W małej misce połącz serek śmietankowy i chrzan. Plastry wołowiny osuszyć ręcznikami papierowymi.
Każdy plasterek rozprowadzić cienką warstwą masy z serem śmietankowym; na wierzch włożyć szparagową włócznię.
Zwiń mocno. Przechowywać w lodówce aż do podania.