Szparagowe Roladki Sezamowe
Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz serek śmietankowy, ser, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Serowe Szparagowe Roladki Sezamowe, Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, oraz Roladki Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć szparagi do 6 cali. Spłaszczyć chleb wałkiem do ciasta. W małej misce, beat twarogu i sera pleśniowego, aż połączone.
Rozłóż na chlebie; wierzch szparagową włócznią i zwinąć szczelnie.
Rozwałkować na maśle; ułożyć na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub aż dno lekko rumiane.