Szparagi, zielona cebula, ogórek i sałatka ziołowa

Szparagi, zielona cebula, ogórek i sałatka ziołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów, zielonej cebuli, ogórka i sałatki ziołowej. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką musztardę, pieprz, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Spróbuj Szparagi, Zielona Cebula, Ogórek I Sałatka Ziołowa, Sałatka z pomidorów ogórkowych i zielonej cebuli, oraz Sałatka ze szparagów, ziemniaków i papai z sosem z zielonej cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w małej misce. Stopniowo ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przedużywanie.
1
Napełnij dużą miskę lekko osoloną lodowatą wodą; mieszaj, aż sól się rozpuści. Szparagi gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
2
Odcedzić, zastrzegając 3 szklanki płynu do gotowania.
3
Szparagi przełożyć do miski z osoloną lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść zieloną cebulę w innej dużej misce; wlać gorący zarezerwowany płyn do gotowania szparagów na cebuli i odstawić do ostygnięcia, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SzparagiSzparagi
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Szparagi i zieloną cebulę dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SzparagiSzparagi
6
Cebulę przełożyć na czysty ręcznik kuchenny i wycisnąć do sucha. Czy z wyprzedzeniem: szparagi i cebule mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Owiń oddzielnie w kilka warstw ręczników papierowych, a następnie włóż do zamykanych plastikowych toreb i włóż do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Połącz zieloną cebulę, ogórki i zioła w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
9
Ułóż szparagi na półmisku. Łyżka mieszanki ogórków i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
OgórekOgórek
1
Trybula jest aromatycznym ziołem, które jest związane z pietruszką. Ma koronkowe, przypominające paproć liście i łagodny smak anyżu. Poszukaj świeżej trybuli z resztą świeżych ziół w sekcji Produkty. Jeśli nie można znaleźć indywidualnie pakowane trybula, często jest to jeden ze świeżych ziół zawartych w opakowaniu " owoce morza mix."
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
TrybulaTrybula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Owoce MorzaOwoce Morza
AnyżAnyż
2
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
3
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia60
Magazyn