Szparagi zawinięte w Prosciutto

Szparagi zawinięte w Prosciutto
Szparagi zawinięte w Prosciutto mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 290 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosciutto Zawinięte Szparagi, Prosciutto Zawinięte Szparagi, oraz Prosciutto zawinięte szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać ocet do małego garnka i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu. Włącz ciepło do średnio niskiego i zmniejszyć ocet o około 1/4, lub aż będzie gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ochłoń.
3
Umieść garnek osolonej wody na dużym ogniu. Przyciąć szparagi włócznie do tego, że wszystkie są tej samej długości. Obierz dolną połowę włóczni obieraczką do warzyw. Zwiąż szparagi razem w wiązkę za pomocą sznurka kuchennego. Gdy woda się zagotuje, spuść szparagi do garnka i gotuj, aż staną się miękkie, o 3 protokół. Zanurz szparagi w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Kiedy jest całkowicie zimno, zdejmij włócznie i połóż je na stojaku, aby wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wokół każdej szparagowej włóczni zawijamy plasterek prosciutto. Ułożyć je na półmisku i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Posypać pieprzem i solą. Wreszcie, drybble na niektóre z obniżonej octu balsamicznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn