Szparagi z musztardą i rozmarynem

Szparagi z musztardą i rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w starym stylu z musztardą i rozmarynem. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. 2201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, musztardę zbożową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Żurawina Rozmaryn Musztarda, Żurawina Rozmaryn Musztarda, oraz Rozmaryn Tymianek Musztarda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Wrzucić szparagi z wszystkich innych składników na blasze do pieczenia, aż połączone. Piecz przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn