Szparagi z limonką i imbirem
Szparagi z limonką i imbirem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, olej roślinny, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Indyjskie szparagi z imbirem i limonką, Sałatka Z Filetów Wołowych Ze Szparagami, Śnieżynkami, Imbirem I Sokiem Z Limonki, oraz Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać około 1 cala wody do dolnej połowy zestawu do gotowania na parze i umieścić na średnim ogniu.
Umieść szparagi w górnej połowie garnka do gotowania na parze; paruj do miękkości, 4 do 5 minut.
Wyjąć szparagi i ułożyć na półmisku.
Wymieszać sok z limonki, skórkę z limonki, kolendrę, imbir i cukier razem w misce; wlać olej roślinny do mieszaniny podczas ubijania. Doprawić solą i pieprzem.