Szparagi Z Kremowym Sosem Koperkowym
Szparagi z kremowym sosem koperkowym to bezglutenowy, laktoowo-wegetariański i podstawowy dodatek. Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 116 kalorii. Mieszanka soli czosnkowej, mleka, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 52%. Sałatka z kurczakiem ze szparagami i kremowym dressingiem koperkowym, szparagi z sosem koperkowym i szparagi z sosem koperkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni zagotuj wodę i sól; dodaj szparagi. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż będą chrupiące, około 6-8 minut; odpływ.
Przełożyć na półmisek i trzymać w cieple. Na tej samej patelni, na małym ogniu, wymieszaj ser śmietankowy i mleko, aż uzyskasz gładką masę. Wymieszać z koperkiem, solą czosnkową i pieprzem.