Szparagi Po Piwie

Szparagi Po Piwie
Szparagi w cieście piwnym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, majonez, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szparagi Po Piwie, Szparagi Po Piwie, oraz Szparagi Po Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
1 funt smukłe szparagi, przycięte do 5-calowych długości, lub połączenie 8 uncji szparagi i 8 uncji żółtej lub zielonej cukinii, cukinia przycięte i pokroić na głębokiej przekątnej w 1/3-calowe grube plastry, poklepane suche
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CukiniaCukinia
1
W małej misce ubić majonez, kapary, szczypiorek, estragon, sok z cytryny, musztardę, skórkę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
KaparyKapary
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 1/4 łyżeczki gorącego sosu, lub więcej, w razie potrzeby. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
SOSSOS
1
Mąkę, sól i pieprz ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubijamy piwo do mieszanki mąki, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego do dużego dużego rondla, aby osiągnąć głębokość 3 cali. Przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podgrzać olej na średnim ogniu, aż temperatura zarejestruje się między 350 stopni F i 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Posmaruj szparagi, partiami, w cieście piwnym, pozwalając, aby nadmiar ciasta kapał z powrotem do miski. Wrzucić szparagi w partiach do gorącego oleju i smażyć, aż ciasto będzie głębokie złociste i szparagi będą chrupiące-delikatne, 2 do 2 1/2 minut na partię. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PiwoPiwo
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Szparagi przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Natychmiast usypać szparagi na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
8
Umieść miskę sosu do zanurzania obok i podawać, gdy szparagi są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn