Szparagi na patelni i pieczona papryka
Szparagi na patelni i pieczona papryka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szparagi, wodę, butelkowaną pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety z indyka smażone ze szparagami i czerwoną papryką, Pieczona Czerwona Papryka, oraz Pieczona Papryka.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1 łyżkę vinaigrette i 1 łyżkę wody na patelnię.
Na patelni ułożyć szparagi. Gotować, pod przykryciem, 5 minut lub aż szparagi będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Wyjąć z patelni na talerz.
Dodaj 1 łyżkę vinaigrette na patelnię.
Dodać paprykę; gotować 1 minutę. Łyżka szparagów.
1 łyżkę winegret skropić szparagami i papryką; posypać natką pietruszki.