Szparagi Migdałowe

Szparagi Migdałowe
Szparagi migdałowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,0 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 11g tłuszczu i w sumie 148 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką migdały, masło, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Z łyżką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Szparagi Migdałowe, Zupa szparagowo-migdałowa, oraz Szparagi Cytrynowo-Migdałowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu. Dodać bułkę tartą, czosnek i koperek; smażyć, aż okruchy będą złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia; dodać migdały i ser. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SerSer
3
Gotuj szparagi w niewielkiej ilości wody, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
4
Odcedź; podgrzej z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Posyp sokiem z cytryny. Przełóż szparagi do naczynia do serwowania i posyp zarezerwowaną mieszanką miękiszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzparagiSzparagi

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn