Szparagi, Lox & Stilton Frittata
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Szparagi, Lox & Stilton Frittata może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 889 kalorii, 71g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 14,57 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz stilton, pietruszka, lox, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Szparagi I Grzyby Ze Stiltonem, Szparag Frittata, oraz Szparag Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki: 1 lb szparagów, podzielonych poziomo na połów7 jajek1 szklanka pokruszonego Stilton4 oz lox, pokrojone w kostkę1 / 3 szklanki pokrojonego w kostkę onion1 łyżka mielonego koperku1 łyżka mielonego parsleysalt świeżo zmielony czarny pieprz olej + 1-2 łyżki masła
Ubić razem jajka, łososia, zioła serowe i przyprawy, odłożyć na bok. W patelni żeliwnej 12 cali, olej ciepła i masła. Gdy gorące, podsmażyć szparagi i cebulę cebula są przezroczyste.
Dodać mieszaninę jaj. Przechylić patelnię lekko i włączyć do pokrycia składników na patelni z mieszaniny jaj. Przechowywać na średnim ogniu i gotować, aż tylko zacznie się ustawić.
Umieść w piekarniku około 10 minut lub do góry jest po prostu zaczyna brązowy. Sprawdź, czy jest w pełni ugotowany, przyklejając go cienkim nożem. Nadal piec, jeśli jest naprawdę ciekły.
Zdjąć z patelni i slice.My myśli: jestem gotowy na wiosnę od końca października ubiegłego roku. Byłem uradowany, aby znaleźć jakieś szparagi, które były rzeczywiście smaczne, a nie drzewne i mdłe. Mogłem kupić dwa funty. Jajka zawsze sprawiają, że myślę o wiośnie, więc zrobiłem ten eggy Rozkosz na kolację jeden ciepły wieczór ze składnikami miałem pod ręką. Co, nie masz LOXA i Stiltona pod ręką? Zaopatrz się! Tracisz.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau