Szparagi, karczochy i grzyby Saute z estragonem Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szparagi, Karczoch, i grzyby Saute z estragon Vinaigrette spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Szparagi Grzyby Saute, Szparagi z estragonem Vinaigrette, oraz szparagi z estragonem vinaigrette.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotka i czosnek i gotować do miękkości, o 2 protokół.
Połącz olej, ocet, estragon, sól i pieprz w szklanym słoiku. Zamknąć słoik i energicznie wstrząsnąć, aby wymieszać vinaigrette.
Warzywa wrzucić z winegretem i podawać.