Szparagi i parmezan makaron wrzucić
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szparagi i parmezan makaron wrzucić spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, parmezanu, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem-Parmezanem, Szparagi-Makaron Z Indyka, oraz Wiosenne Szparagi Makaron Wrzucić dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w paski.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Dodać grzyby; gotować 4 minuty lub aż płyn odparuje.
Dodać paprykę, pokruszoną paprykę czerwoną i kolejne 5 składników (przez pomidory). Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować przez 7 protokół. Wymieszać ze szparagami; gotować 4 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Połącz mieszaninę grzybów, makaron i 1/4 szklanki sera w dużej misce, rzucając dobrze połączyć.
Pozostałą 1/4 szklanki sera posypać makaronem.