Szparagi i cukinia Crudi

Szparagi i cukinia Crudi
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Szparagi i cukinia Crudi może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, pecorino romano, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia I Szparagi, Szparagi i cukinia Sauté, oraz Grillowane szparagi i makaron z cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając obieraczki do warzyw, ogol cukinię na długie cienkie paski. Szparagi cienko pokroić na przekątnej. Wrzucić plastry razem i umieścić sałatkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć i skropić warzywa. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Udekoruj wiórkami pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
4
Serw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn