Szparagi i cukinia Crudi
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Szparagi i cukinia Crudi może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, pecorino romano, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia I Szparagi, Szparagi i cukinia Sauté, oraz Grillowane szparagi i makaron z cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, ogol cukinię na długie cienkie paski. Szparagi cienko pokroić na przekątnej. Wrzucić plastry razem i umieścić sałatkę w misce.
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz. Wymieszać, aby połączyć i skropić warzywa. Wrzuć do płaszcza.
Udekoruj wiórkami pecorino.