Szparagi I Buraki Z Majonezem Romesco

Szparagi I Buraki Z Majonezem Romesco
Szparagi i buraki z majonezem Romesco mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 100. Ta przystawka ma 37 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, szparagi, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Grillowane kanapki z kurczakiem z marynowanym kabaczkiem i majonezem Romesco, oraz Szparagi pieczone z sosem Romesco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić majonez romesco, w moździerzu połącz czosnek z odrobiną grubej soli i za pomocą tłuczka zmiel razem, tworząc pastę. Alternatywnie, w misce, mash razem z widelcem lub z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
RomescoRomesco
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść majonez w misce i wymieszaj z pastą czosnkową. Złożyć migdały, pomidory, cayenne, przecier pomidorowy, ocet, sól i czarny pieprz, aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usuń twarde końce szparagów; przyciąć włócznie do jednolitej długości. Jeśli łodygi są grube, używając obieraczki do warzyw i zaczynając około 2 cale poniżej końcówek, odklej cienkie zewnętrzne Skórki.Do połowy zalać dużą, szeroką patelnię osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Dodać szparagi i gotować do miękkości-chrupiące, 4 do 6 minut; czas zależy od grubości łodyg.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Dobrze spuścić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Dobrze spuścić ponownie i pat dry.To upiec buraki, Rozgrzej piekarnik do 191°. przyciąć zieleninę z buraków (rezerwy na inne użycie), pozostawiając około 1/2 cala łodygi nienaruszone. Buraki dobrze spłukać, ale nie obrać, osuszyć i owinąć folią aluminiową, szczelnie uszczelniając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
7
Umieść w naczyniu do pieczenia i dodaj wodę do głębokości 1 do 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piec do miękkości po przekłuciu, 45 do 60 minut, w zależności od wielkości i wieku buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Dodaj więcej wody w razie potrzeby, aby uzyskać parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Zdjąć i wyrzucić folię. Buraki obrać i pokroić w wedges.To podawać, na półmisku ułożyć buraki i szparagi. Podawać majonez w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn