Sznycel Z Grzybami Pesach (Pareve)
Sznycel z grzybami Pesach (Pareve) może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka jaj, sól i pieprz, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sznycel Z Grzybów Portobello, Sznycel Z Sosem Grzybowym, oraz Sznycel z grzybami: bajeczne placki na Paschę i nie tylko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni. Smażyć szalotki i cebulę 3-4 minut, aż będzie miękka.
Dodać grzyby i czosnek. Sauté na średnim ogniu 10-15 minut, aż płyn odparuje.
Przełożyć do miski i ostudzić. Wymieszać natkę pietruszki i jajka.Stopniowo dodawać macę do mieszaniny, aż mieszanina ma wystarczająco dużo ciała, aby utrzymać się razem podczas smażenia. W razie potrzeby można dodać kolejną łyżkę stołową lub dwie Macy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podgrzać dwie łyżki oleju na ciężkiej patelni. Uformuj każdy sznycel, umieszczając jedną czubatą łyżkę mieszanki grzybowej w gorącym oleju i naciśnij tylną drewnianą łyżką do 3-calowego dysku. Smażyć przez trzy do czterech minut z każdej strony, aż lekko rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.