Sznycel wołowy
Sznycel wołowy wymaga mniej więcej 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 807 kalorii, 56g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga steków minut, mąki, papryki i oliwy z oliwek. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Sznycel Cielęcy, Sznycel Wieprzowy, oraz Sznycel Wieprzowy.
Instrukcje
Rozciągnij kawałek folii spożywczej nad deską do krojenia, połóż steki na niej, a następnie umieść kolejny kawałek folii spożywczej na górze. Użyj wałka do ciasta, aby bash steki, aż będą naprawdę płaskie i cienkie.
Mąkę i paprykę wymieszać z solą i pieprzem na talerzu.
Jajko i bułkę tartą ułożyć na dwóch kolejnych talerzach, następnie steki zanurzyć najpierw w mące, potem jajko, potem bułkę tartą.
Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżeczkę masła i 1 łyżeczkę oleju, następnie gotować jeden ze sznycli przez około 1 min z każdej strony, aż bułka Tartaczna będzie złocista i chrupiąca. Powtórz Krok 3 dla pozostałych sznycli.
Podawać z cytrynowymi klinami, sałatką i surówką, jeśli chcesz.