Szkocka zupa Tattie, Neep i marchew
Szkocka zupa Tattie, Neep i marchewka to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz marchew, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z pomidorów w puszkach ma 17 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rich Mushroom & Neep Pie, Prosta Szkocka Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Szkocka Zupa Owsiana Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek na oliwie z oliwek, aż będzie miękki i półprzezroczysty.
Dodaj marchew i gotuj delikatnie przez kilka minut, a następnie dodaj rzep i ziemniaki.
Dodać bulion, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i pozostawić do gotowania delikatnie przez 30-40 minut, aż zupa będzie piękna i gęsta, a warzywa będą miękkie.
Dodać świeże zioła i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z chrupiącym chlebem,