Szkliwione Bułeczki Cynamonowe

Szkliwione Bułeczki Cynamonowe
Glazurowane bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę, rodzynki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Klon Szkliwione Cynamonowe Roladki, do miodu i jogurtu glazurowane bułeczki cynamonowe, oraz Żurawina Pomarańcza Szkliwione Cynamonowe Roladki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni. W małej misce wymieszać 2 łyżki cukru i cynamonu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 2/3 szklanki mleka i 2 łyżki cukru do formy ciasta. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, stopniowo wymieszać wystarczająco Bisquick mix (do 1/4 szklanki), aby ciasto łatwe w obsłudze. Włączyć ciasto na powierzchni dobrze odkurzone Bisquick mix; delikatnie wałkować ciasto w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
CukierCukier
MlekoMleko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Ciasto rozwałkować na prostokąt o wymiarach 15x9 cali; posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Posypać równomiernie mieszaniną cukru i rodzynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
CukierCukier
5
Zwinąć mocno, zaczynając od 15-calowej strony. Dobrze uszczelnij, ściskając krawędź ciasta w rolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokroić w 1 1/4-calowe plastry; miejsce ścięte boki w dół na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 23 do 25 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W średniej misce wymieszać cukier puder i 2 łyżki mleka na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
10
Rozłóż glazurę na ciepłych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn