Szkliwiona Rzepa Hakurei
Szkliwione rzepy Hakurei może być tylko przystawka szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 10. 91 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli koszernej, rzodkiewki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Rzepa Marynowana Hakurei, Rzepa i pasternak szkliwione, oraz Sorgo-Szkliwiona Rzepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce rzepy w dużej patelni; dodać wodę do pokrycia rzepy w połowie.
Dodać masło, cukier i dużą szczyptę soli; doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn będzie syropowaty i rzepa będą miękkie, o 15 protokół. (jeśli rzepa jest miękka, zanim ciecz się zmniejszy, użyj szczelinowej łyżki, aby przenieść rzep na talerz i zmniejszyć ciecz do syropu. Powrót rzepy do patelni i wymieszać, aby dobrze pokryć.) DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przewiń przed kontynuowaniem.
Dodaj warzywa rzepy na patelni i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zwiędły, 2-3 protokół. Doprawić solą.