Szewc Paschalny
Szewc paschalny wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,92 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Jeśli masz pod ręką cukier cynamonowy, cukier, skrobię ziemniaczaną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy obejmują Jiffy Peach Cobbler – szewc, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżymi lub kupionymi w sklepie brzoskwiniami, Pascha Skórka Z Orzechów, oraz Roladki Paschalne.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj kwadratową patelnię o wymiarach 9 na 9 cali.
Ubić jajka z cukrem, aż dobrze się wymieszają.
Dodaj olej, macę, skrobię ziemniaczaną, sól i dobrze wymieszaj.
Przełóż wszystkie owoce na patelnię i posyp większością cukru cynamonowego, rezerwując trochę na wierzch. Łyżka ciasto na owoce, pokrywając jak najwięcej owoców, jak to możliwe.
Posypać pozostałym cukrem.
Piec, aż polewa jest ustawiona i po prostu się opali, około 45 minut.
Podawać na gorąco, na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze typy na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Możesz spróbować Willm Kirchberg de Barr Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Willm Kirchberg de Barr Riesling
Grand Cru Kirchberg de Barr jest jednym z najbardziej znanych Grands Crus Alzacji, co daje początek Riesling wielkiego charakteru. Terroir jest głęboki, nadając winom doskonałą strukturę, świeżość i niezrównaną intensywność aromatyczną. Z czasem wina te zyskują na złożoności, finezji i mineralności.