Szczęśliwa Chińska Zupa

Szczęśliwa Chińska Zupa
Szczęśliwa Chińska zupa to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz zieloną cebulę, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, czapki z grzybami shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Fasolowa Na Szczęście, Lucky Greens, Beans & Sausage Soup, oraz Chińska zupa ABC dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w przykrytym rondlu 2-quart; dodać plastry grzybów, tofu i pędy bambusa. Powrót do wrzenia; gotować, odkryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy BambusaPędy Bambusa
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z sosem rybnym i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn