Szczypce Do Czekolady Budyniowej
Rozdrabniacze czekolady budyniowej to bezmleczne przepis z 72 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, skracanie, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Szczypce Do Czekolady Budyniowej, Chippery Czekoladowe Budyń Waniliowy, oraz Rozdrabniacze Do Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce do mieszania śmietany skrócenie z białymi i brązowymi cukrami. Wymieszać błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego. Lekko ubić jajka, a następnie dodać je do śmietany.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj.
Wymieszać do połączenia. Wymieszać w czekoladzie. Upuść łyżeczki do herbaty ciasta na niepreparowane arkusze ciastek w odległości około 2 cali od siebie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut lub do zakończenia.