Szaszłyki Z Wątroby Kurczaka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, rzodkiewki, dodatek: kliny cytrynowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Mus Z Wątróbki Drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wątróbki moczyć w mleku, schłodzone, 1 godzinę.
Odcedzić, następnie spłukać i osuszyć. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Usuń liście rozmarynu z gałązek, pozostawiając małą wiązkę na górze gałązki. Wątróbki nitki (1 jeśli Duże, 2 jeśli mniejsze) na gałązki rozmarynu.
Ciepła 1 łyżka masła i oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Wątróbki gotować na szaszłykach, obracając raz, aż będą złote i po prostu ugotowane, łącznie 5 do 6 minut.
Wylać tłuszcz z patelni, a następnie wymieszać pozostałą łyżkę masła, rzodkiewki i sok z cytryny na patelnię. Łyżka do wątroby.
Fontaleoni Vernaccia diSan Gimignano '07