Szaszłyki z szynką i serem

Szaszłyki z szynką i serem
Szaszłyki z szynką i serem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka rukoli, virginia deli szynka, jabłko galan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szynkę pokroić w kostkę 3/4 cala. Ostrożnie rozbij ser na 60 małych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
2
Pokroić plasterki jabłka na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Na szaszłyki nawlecz ser, jabłko, liście rukoli i szynkę. Stań szaszłyki pionowo, szynka kończy się w dół,na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SerSer
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn