Szaszłyki z szynką i serem
Szaszłyki z szynką i serem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka rukoli, virginia deli szynka, jabłko galan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę pokroić w kostkę 3/4 cala. Ostrożnie rozbij ser na 60 małych kawałków.
Pokroić plasterki jabłka na trzy części.
Na szaszłyki nawlecz ser, jabłko, liście rukoli i szynkę. Stań szaszłyki pionowo, szynka kończy się w dół,na talerzu do serwowania.