Szaszłyki z papryką i kolendrą z sałatką Estragonową
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 116 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz grubo ziarna pieprzu, nasiona kolendry, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szaszłyki morskie z kremową papryką i czosnkiem Vinaigrette z bułką tostową, Szaszłyki Z Grzybami, oraz Pan Seared Shrimp and Scallop szaszłyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz grill z natryskiem do gotowania; podgrzewać na wysokiej.
W misce ubić sok, olej i 1/2 łyżeczki soli; odstawić.
Sałatę, mandarynki, ogórek i estragon połączyć w innej misce; odstawić.
Mąkę, kolendrę i pieprz wymieszać na folii.
Posypać przegrzebki pozostałą 1/2 łyżeczki soli; zanurzyć w białku jajka. Naciśnij przegrzebki do mieszanki pieprzu; przesuń wzdłuż na szaszłyki. Przegrzebki Grill, obracając od czasu do czasu, aż nie półprzezroczyste, o 7 protokół.
Wyjąć ze szaszłyków. Wrzucić sałatki z sosem i zorganizować na 4 talerze; top z przegrzebków.