Szaszłyki Z Kurczaka Smoky
Szaszłyki z kurczaka Smoky może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, kurczaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szaszłyki z kurczaka Smoky, Wędzone szaszłyki z kurczaka z chutney z owoców pestkowych, oraz Smoky Paprika Shrimp Szaszłyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler ciepła i przesuń stojak blisko źródła ciepła. Drewniane szaszłyki namoczyć w gorącej wodzie.
W misce połączyć olej, paprykę, cukier, sól i pieprz. Kurczak, tangelos i cebula wątku na szaszłyki, na przemian kawałki i szczelnie pakowania.
Umieść szaszłyki na dużej blasze do pieczenia i pędzel z mieszaniną oleju. Broil, obracając raz lub dwa razy i fastrygowanie z kapiących patelni, aż kurczak nie jest już różowy wewnątrz i tangelos i cebula są rumiane, 7 do 10 minut.