Przepis na Polinezyjskie szaszłyki z kiełbasą dla 2 osób można przygotować w około 20 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 795 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 4,53 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką sos sojowy, wodę, miód i kilka innych składników, możesz go przygotować. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chicken shish kabobs , Grilled Kabobs i Sheesh Kabobs with Yogurt Dip .
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj pięć pierwszych składników. Odłóż połowę marynaty do polewania; przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać pozostałą marynatę do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodać kiełbasę. Zamknąć torbę i obrócić, aby pokryć. Schłodzić w lodówce przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Na cztery metalowe lub namoczone drewniane szpikulce nabij na przemian kiełbasę, ananasa, kantalupa i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Kantalupa
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
4
Grillować bez przykrycia na średnim ogniu przez 8–10 minut lub do momentu zrumienienia kiełbaski, często polewając ją pozostałą marynatą i raz przewracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę