Szaszłyki Z Grzybami
Szaszłyki Grzybowo-Przegrzebkowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 76 osób. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka skórki pomarańczowej, soku pomarańczowego, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 39%. Spróbuj Szaszłyki Z Grzybami, Pan Seared Shrimp and Scallop szaszłyki, oraz Spicy Shrimp ' n ' Scallop szaszłyki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminem. W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy cukier, skórkę pomarańczową, imbir i czosnek.
Dodaj przegrzebki; wrzucić do herbu.
Umieść 1 przegrzebek w każdej czapce grzybowej. Zawiń każdy z 1 plasterkiem boczku, załączając przegrzebek. Zabezpiecz wykałaczką. Zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; umieścić na patelni.
Piec 8 do 10 minut lub aż grzyby są miękkie i przegrzebki są nieprzezroczyste. W razie potrzeby wymień każdą wykałaczkę na 4-calowy drewniany szpikulec.