Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe

Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe
Szaszłyki wieprzowe imbirowo-pomarańczowe to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, sok pomarańczowy, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe, Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe, oraz Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny i szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść kostki wieprzowe w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wlać połowę mieszanki Marmolady na wieprzowinę; seal worek. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin, obracając torbę od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę Marmolady używać jako sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Tymczasem namoczyć szaszłyki w wodzie 30 minut, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia 15x10x1-calowa patelnia z folią lub papierem do gotowania; lekko spryskać folią lub papierem w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć wieprzowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę. Na końcu każdego szaszłyku nawleczyć 2 kostki wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Miejsce w pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 5 minut. Skręć szaszłyki; broil o 5 minut dłużej lub tylko do wieprzowiny nie jest już różowy w środku. Tymczasem podgrzać pozostałą mieszaninę Marmolady w rondlu 1-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do bąbelków; Użyj jako sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn