Szaszłyki jagnięce z granatem tzatziki

Przyprawione szaszłyki jagnięce z granatem tzatziki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 16 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. 20 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona granatu, szalotkę, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Przyprawione Szaszłyki Jagnięce, Przepis na gulasz z jagnięciny (z orzechami włoskimi i granatem), oraz Mielone jagnięce kebaby Kofto z polewą z granatu, ziemniakami przyprawionymi bengalskim i perskim ogórkiem Raita.
Instrukcje
Jagnięcinę wymieszać z kminkiem, kolendrą, garam masala i cynamonem. Do tzatziki, wymieszać grecki jogurt, szalotka, czosnek, mięta, ogórek i miód.
Posypać pestkami granatu. Jagnięcinę gotować pod gorącym grillem przez 8 minut, obracając w połowie. Nawlecz każdy kawałek na drążek koktajlowy. podawać z tzatziki.