Szaszłyki cielęce: Spiedini di Vitello to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.05 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, bułkę tartą, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Spezzatino di vitello con piselli (gulasz cielęcy z groszkiem), Golonka cielęca duszona z majerankiem: Stinco di Vitello, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello.
Instrukcje
1
Zestaw 6 (8-calowych) metalowych lub drewnianych szaszłyków. Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, pamiętaj, aby moczyć je w wodzie przez 30 minut przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
2
Umieść średnią patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek i ciepła do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4
Dodaj bułkę tartą. Stale mieszać i gotować, aż złoty, o 5 protokół. Mieszanina powinna być wilgotna, ale nie mokra.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać caciocavallo, porzeczki, orzeszki piniowe, pietruszkę i jajko i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Porzeczki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
(Keebler)
7
Rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, Julienne
8
Rozłóż plastry cielęciny na czystą powierzchnię roboczą. Doprawić solą i pieprzem. Na środek każdego kawałka cielęciny, delikatnie wklepując farsz w równą ilość okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Zrób kebaby: przebij szaszłyk przez środek plasterka cebuli, liść laurowy i roladę cielęcą. Powtórz, w tej samej kolejności, jeszcze 2 razy. Każdy kebab Zakończ 1 ostatnim liściem laurowym i plasterkiem cebuli. Upewnij się, że wszystkie składniki są ściśnięte razem.