Szaszłyki Chili-Wołowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szaszłyków z chili i wołowiny. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, sriracha, niskotłuszczowy majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki Z Kurczaka Z Ananasem Chili, Szaszłyki Z Łososia Na Słodko Chili, oraz Szaszłyki z kurczaka Chili-limonka Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć szaszłyki przez 30 minut. Puree kolendra, czosnek, sos sojowy, skórka pomarańczowa, Sriracha, sos rybny i cukier w maszynce.
Przelać marynatę do zamykanej plastikowej torby; dodać wołowinę. Uszczelnij worek, Wrzuć i odstaw na bok do 30 minut.
Połącz składniki sosu do zanurzania w misce. Nawlecz 4 kawałki pieprzu i 2 paski wołowiny na każdym szaszłyku, na przemian wołowinę i paprykę. Płaszcz grill rack z gotowania sprayu; rozgrzać grill do wysokiej; gotować, aż mięso nie jest już różowy, o 3 protokół.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "