Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szaszłykana jagnięcina z pikantnym granatem-czerwone wino Rioja Vinaigrette i miętowo-migdałowym smakiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 27g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.38 za porcję. Mieszanka tymianku, pietruszki, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jagnięcina z pesto migdałowo-miętowym, Smaczek Granat-Mięta, oraz Kotlety Jagnięce Z Smakiem Granatu.
Instrukcje
1
Specjalne wyposażenie: szaszłyki 6-calowe, moczone w wodzie przez co najmniej 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
Połączyć olej, czosnek, pietruszka, rozmaryn i tymianek w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jagnięcinę, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 24 godzin. Im dłuższy czas chłodzenia, tym lepiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
1
Połącz sok z granatów, wino, ziarna pieprzu, tymianek i 1 łyżkę miodu w małym rondlu. Gotować na dużym ogniu, aż syrop zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Granatów
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć Syrop z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3
Łyżką wyjąć tymianek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Pozostałą 1 łyżkę miodu, musztardy i octu ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubij w 1/2 szklanki syropu z czerwonego wina. Przykryć i schłodzić pozostały syrop, aby utrzymać się do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty