Szaszłyki Antypasto
Szaszłyki antypasto wymagają ok. 32 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 20. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać marynowane karczochy serca, musztarda dijon, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Szaszłyki Antypasto, oraz Szaszłyki Antypasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej i wyłóż blachę do pieczenia folią. Nasiona i rdzeń papryki i pokroić na pół.
Umieść połówki papryki, Skórka do góry, na blasze do pieczenia i dusić aż poczerniały, 10 do 12 protokół.
Przenieść do papierowej torby, zamknąć torbę i pozostawić na parze przez 10 minut. Trzymaj paprykę pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć skórę. Osuszyć ręcznikami papierowymi i pokroić w kwadraty.
Serca karczochów, papryka i ser na 24 małych szaszłykach lub dużych wykałaczkach, naprzemiennie dekoracyjnie.
W małej misce wymieszać ocet, musztardę, olej, sól i pieprz, aż do wymieszania i wygładzenia. Ułóż szaszłyki na dużym talerzu.
Szczotkować obficie mieszanką balsamiczną i posypać natką pietruszki lub bazylii, w razie potrzeby.
Podawać w temperaturze pokojowej.