Szarlotka Żurawinowa

Szarlotka Żurawinowa
Szarlotka żurawinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 288 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żurawinę, masło, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać jabłka i żurawinę; delikatnie wrzucić. Linia a 9-in. talerz z ciasta na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Dodaj nadzienie; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
5
Wyciąć otwory w cieście, w razie potrzeby za pomocą małego obcinacza do jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przecinarka Do JabłekPrzecinarka Do Jabłek
6
Umieścić nad wypełnieniem; uszczelnić i ubić krawędzie.
7
Piec w temperaturze 425° przez 10 minut. Zmniejszyć ogień do 350°; piec 50 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn