Szarlotka z serem Cheddar

Szarlotka z serem Cheddar
Szarlotka z serem Cheddar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, masła, wody z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cheddar Crust Szarlotka, Szarlotka z serem Cheddar, oraz Szarlotka Z Serem Cheddar.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, cukier i sól w procesorze; zmiksuj 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło i skrócić. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż mieszanina będzie przypominać drobny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Dodać ser; wymieszać za pomocą 4 włączników/wyłączników.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Przenieść suche składniki do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Posypać 5 łyżkami wody. Za pomocą widelca, wrzucić, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli mieszanina jest sucha. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Kształt każdej połowy na dysk. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać z jabłkami, sokiem z cytryny i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SólSól
4
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieść ciasto do 9-calowy-Średnica Deep-dish szkła Pie dish; szczotka zwis z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Przelać nadzienie do naczynia wyłożonego cieście; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
7
Rozwałkuj drugi krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Umieścić ciasto na szczycie nadzienia. Naciśnij zwis z dolnej i górnej części ciasta razem do uszczelnienia. Trim zwis do 1/2 cala. Fold zwis pod; zaciskać dekoracyjnie, tworząc wysoko stojącą obręcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Wytnij kilka małych szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Piec ciasto na złoty kolor, o 30 protokół. Pokrycie krawędzi skorupy folią. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec ciasto do wypełnienia pęcherzyków gęsto w centrum, o 30 protokół. Fajne ciasto na stojaku 1 godz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn