Szarlotka Z Serem Cheddar

Szarlotka Z Serem Cheddar
Szarlotka z serem Cheddar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś złote pyszne jabłka, skrobię kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Szarlotka z serem Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na skórkę: w robocie kuchennym połączyć mąkę, cukier, sól, zimne masło i starty ser. Cook ' s Note: to jest, gdzie można dodać trochę dodatkowego sera lub użyć extra-ostry Cheddar dostarczyć ten pikantny serowy smak w każdym kęsie. Pulsuj procesor, aż mieszanina będzie przypominać drobny piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Zdjąć pokrywkę i dodać lodowatą wodę do mieszaniny. Uruchom procesor, aż mieszanina rzuci się w małą kulkę. Jeśli mieszanina jest nieco sucha, dodaj więcej wody z lodem przez łyżkę stołową, aż się połączy. Zbierz ciasto w kulkę. Za pomocą skrobaka stołowego podziel mieszaninę równomiernie na pół. Kształt każdej połowy w dysk. Owinąć każdy dysk w folię i schłodzić co najmniej 30 minut. Uwaga kucharza: w tym momencie można przechowywać zawinięte ciasto w lodówce przez kilka dni lub zamrozić do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Do nadzienia: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej misce ubij razem skrobię kukurydzianą i cukier, upewniając się, że nie ma grudek w skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wymieszać w plasterkach jabłek, soku z cytryny i skórki i szczypta soli. Wrzucić do herbu jabłka całkowicie w mieszaninie. Uwaga kucharza: jeśli chcesz dodać piękny kolor rumieńca do nadzienia, dodaj do mieszanki czerwone jabłko, takie jak Braeburn i wrzuć część skórki do mieszanki. Rezultatem jest jasnoróżowy odcień, który jest absolutnie wspaniały i pyszny!
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Po ostygnięciu ciasta lekko posmaruj powierzchnię roboczą i rozwałkuj 1 krążek ciasta na 13-calową okrągłą. Ostrożnie umieścić ciasto okrągłe do 9-calowej średnicy głębokiego naczynia szklanym naczyniu pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
7
Umyj zwis wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Nadzienie z jabłek wlewamy do wyłożonego ciastem naczynia i polewamy je pokrojonym w kostkę masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
9
Na wierzchnią skórkę rozwałkuj drugi krążek ciasta na tej samej lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
10
Rozwałkuj ciasto na 12-calowy Okrągły, nieco mniejszy niż dolna skorupa. Ostrożnie ułożyć ciasto na kopcu jabłek. Naciśnij zwis z dolnej i górnej części ciasta razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
11
Wyciąć nadmiar ciasta do 1/2 cala i złożyć pod. Zagniatać ciasto pod i uszczypnąć razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
12
Wytnij 3 (2-calowe) szczeliny w górnej części skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary. Uwaga kucharza: aby uzyskać wyjątkowy dotyk, połącz resztki ciasta, rozwałkuj, a następnie wytnij kształty, takie jak jabłka lub liście, i umieść na wierzchniej skórce lub krawędziach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
13
Umyć jajkiem i upiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
14
Piec ciasto na złoty kolor, o 30 protokół. Jeśli krawędź skorupy brązowieje zbyt szybko, umieść osłonę krawędzi lub zrób własną z folii aluminiowej i umieść na krawędzi ciasta. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
15
Piec ciasto, aż nadzienie jabłkowe zacznie bąbelkować w środku i zgęstnieje, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
16
Wyjąć ciasto z piekarnika i schłodzić ciasto na półce przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn