Szarlotka Z Podwójną Skórką
Szarlotka z podwójną skórką może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, sok z cytryny, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Szarlotka Z Podwójną Skórką, Szarlotka Z Podwójną Skórką, oraz Szarlotka Z Podwójną Skórką.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulse 2 1/2 szklanki mąki i soli.
Dodać 2 patyczki masła i pulsować, aż będzie wielkości grochu.
Mżać na lodowatej wodzie i pulsować, aż równomiernie zwilżone okruchy tworzą; skręcić na powierzchnię i uformować w kulkę. Ciasto podzielić na pół. Spłaszczyć na dyski, owinąć w plastik i przechowywać w lodówce do firmy.
Ustaw blachę do pieczenia na Dolnym stojaku. W misce wrzucić jabłka, sok z cytryny, cukier, pozostałe 1/4 szklanki mąki i cynamon.
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj krążek ciasta na 13-calowy Okrągły; włóż go do głębokiego 10-calowego szklanego talerza ciasta i umyj zwis wodą. Łyżkę jabłek i wierzch z pozostałą 1 łyżką masła w kostkach.
Rozwałkuj drugą tarczę ciasta na 12-calową rundę i wyśrodkuj ją nad nadzieniem. Naciśnij krawędzie ciasta razem i przyciąć zwis do skąpego 1 cala, złożyć nakładkę pod siebie i zacisnąć.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby para uciekła.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę i 10 minut, aż skorupa będzie złota. Przykryj krawędź ciasta, jeśli zacznie ciemnieć.
Niech ciasto ostygnie przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.