Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną
Szarlotka z kwaśną śmietaną może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 517 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Przechowywać w lodówce pie powłoki podczas przygotowywania napełniania.
Ubij śmietanę, jajko, sok z cytryny i wanilię. Jabłka obieramy, ćwiartki i rdzeń, następnie cienko kroimy; dodajemy plasterki do mieszanki kwaśnej śmietany i dobrze wymieszamy. Łyżka mieszanki jabłek do skorupy pie.
Piec ciasto przez 30 minut, zmniejszyć temperaturę piekarnika do 177° i piec przez 20 minut.
Roztopić masło. Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, cukier granulowany, orzechy włoskie, cynamon i sól, a następnie stopione masło. Zmiksować na wierzchu pieczonego ciasta i piec przez 20 minut dłużej, lub aż jabłka będą miękkie.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.