Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną
Szarlotka z kwaśną śmietaną to amerykański deser. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 17g tłuszczu i w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś niepieczoną skorupkę ciasta, ekstrakt z wanillanu, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżką wynik 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka.
Dodaj śmietanę. Dodaj cukier, 2 łyżki mąki, wanilię i sól; dobrze wymieszaj. Delikatnie wymieszaj jabłka.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut.
W międzyczasie połącz brązowy cukier i pozostałą mąkę; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha.
Piec 20 do 25 minut dłużej lub do momentu ustawienia nadzienia. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Podawaj lub przykryj i wstaw do lodówki.
Polecane wino: Prosecco, Moscato Dasti, Późne żniwa Riesling
Szarlotkę można łączyć z Prosecco, Moscato d ' Asti i późnymi zbiorami Riesling. Te wina deserowe mają odpowiednią ilość słodyczy i lekkich, owocowych smaków, które nie przytłoczą szarlotki. Borgo Magredo Extra Dry Prosecco z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Borgo Magredo Extra Dry Prosecco]()
Borgo Magredo Extra Dry Prosecco
Borgo Magredo Prosecco ma jasnożółty kolor z orzeźwiającym musowaniem. Extra dry oznacza, że pozostało trochę cukru, co czyni go szczególnie przyjemnym w smaku, początkowo chłodnym i miękkim na podniebieniu z drobnymi bąbelkami, a następnie ustępującym owocowym śladom kwiatów brzoskwini i gruszki.Chociaż samo w sobie jest pyszne jako aperitif, Prosecco można również podawać przez cały posiłek, zwłaszcza z owocami morza i skorupiakami, lekkimi sałatkami, tempurą i sushi.