Szarlotka Z Jajkiem
Szarlotka z jajkiem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,54 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz papierki do jajek, cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do nadzienia: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jabłka i fasolę wanilii i saute przez około 2 protokół.
Dodać cukier, cynamon i sól na patelni i gotować, aż jabłka zaczną się obracać jasny karmel-złoty brąz, ale nie rozpadają się, 6 do 8 protokół. Jabłka powinny mieć jeszcze trochę zęba.
Dodać mąkę i gotować przez dodatkowe 3 do 5 minut, aby usunąć surowy smak z mąki. Złożyć sok z cytryny.
Rozłóż nadzienie równą warstwą na blasze do pieczenia i przechowuj w lodówce do ostygnięcia.
W przypadku sajgonek: ułóż owijkę w kształcie rombu na planszy przed sobą.
Umyć granice z ubitym jajkiem. Łyżka 2 do 3 czubatych łyżek nadzienia do środka opakowania. Należy uważać, aby pozostawić około 1 cala między nadzieniem a krawędziami owijki. Złóż koniec owijki najbliżej Ciebie nad nadzieniem, a następnie złóż boki. Na koniec zwiń owijkę w ciasny cylinder, chowając i dokręcając podczas jazdy.
Powtarzaj z pozostałymi opakowaniami, aż do użycia całego nadzienia. Pamiętaj, aby nieużywane opakowania, a także gotowe sajgonki przykryć ręcznikiem, aby nie wyschły.
Dodaj 4 do 5 cali oleju do garnka o dużym dnie lub holenderskiego piekarnika i podgrzej do 350 stopni F.
Smażyć bułki w partiach 4 aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia.
Podawać posypane cukrem pudrem.