Szarlotka owinięta papierem II
Szarlotka owinięta papierem II to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 1674 kalorii, 20g białka, oraz 94g tłuszczu na porcję. 160 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, unbaked pie shell, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Barwę czerwoną owiniętą w papier, Papier Owinięty Łosoś Rocznicowy, oraz Pandan Paper Wrapped Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Ułóż kawałki jabłek w dużej misce.
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 2 łyżki mąki i gałki muszkatołowej.
Posypać jabłka i wrzucić do herbu dobrze. Łyżka do skorupy ciasta.
Skropić sokiem z cytryny.
Połączyć 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki mąki.
Posypać jabłka na pokrycie góry. Weź dwa 15 calowe kawałki pergaminu i dołączyć ciasto; krotnie brzegi się 3 razy.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Wyjąć z piekarnika, podzielić pergamin otwarty i ostudzić ciasto na stojaku drucianym. Nie otwieraj pergaminu podczas pieczenia! Schłodzić przez 10 minut przed podaniem na gorąco.