Szarlotka Kokosowa

Szarlotka Kokosowa
Szarlotka kokosowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Mieszanka oleju roślinnego, ekstraktu wanillanowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Przepis Na Szarlotkę Kokosową, Szarlotka z cynamonem kokosowo-karmelowa mżawka, oraz Throwdown ' s Toasted Coconut Cake z nadzieniem kokosowym i kremem kokosowym.

Instrukcje

1
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W misce ubij jajka i cukier; dodaj olej, wanilię i sok pomarańczowy. Stopniowo mieszaj mąkę. Dodaj jabłka, orzechy i kokos. Zamień się w natłuszczoną 13-calową. x 9-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
KokosKokos
WaniliaWanilia
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 325° przez 60 minut lub do zakończenia testów ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn