Szarlotka kokosowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Mieszanka oleju roślinnego, ekstraktu wanillanowego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Przepis Na Szarlotkę Kokosową, Szarlotka z cynamonem kokosowo-karmelowa mżawka, oraz Throwdown ' s Toasted Coconut Cake z nadzieniem kokosowym i kremem kokosowym.
Instrukcje
1
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W misce ubij jajka i cukier; dodaj olej, wanilię i sok pomarańczowy. Stopniowo mieszaj mąkę. Dodaj jabłka, orzechy i kokos. Zamień się w natłuszczoną 13-calową. x 9-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Soda Oczyszczona
Cynamon
Kokos
Wanilia
Do Konserwowania,
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Orzechy
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 325° przez 60 minut lub do zakończenia testów ciasta.