Szarlotka

Szarlotka
Szarlotka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 39 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką jabłka, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć jabłka z cukrem, tapioką i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Odstawić 15 min.
3
Linia 9-calowy pie płyta z 1 skorupy zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla dwóch skorupy pie; wypełnić mieszaniną owoców. Kropka z masłem. Pokrywa z pozostałą skorupą; uszczelnienie i krawędź fletu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 45 do 50 min. albo dopóki sok nie zacznie bąbelkować przez szczeliny w skorupie. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn