Szarlotka żurawinowa II

Szarlotka żurawinowa II
Szarlotka żurawinowa II wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, brązowy cukier, sos żurawinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż talerz z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Połącz jabłka i sos żurawinowy w średniej wielkości misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Połącz brązowy cukier, mąkę, cynamon i gałkę muszkatołową; Dodaj do mieszaniny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dokładnie wymieszać. Nadzienie przełożyć na patelnię wyłożoną ciastem. Przykryć wierzchnią skórką. Zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy skorupa będzie złoty kolor i napełniania bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn